Gullers Trading – Hjälper dig ha koll

Det är förmodligen inte många som en eller flera gånger om dagen tittar ner i en kalender, alternativt framåt om kalendern sitter på en vägg eller finns på datorskärmen. Det är därför viktigt att de kalendrar man köper (de i papper) är av hög kvalité och lätta att ha med sig. Ett plus är om kalendern i fråga är lite personlig. Det är där Gullers Trading med hemsidan www.gullers-trading.se har sett en öppning i marknaden. Gullers Trading med huvudkontor i Mölndal specialiserar sig på försäljning av bland annat kalendrar, pennor, affischer och skrivböcker.

Det som gör Gullers Tradings produkter lite mer speciella än de man kan köpa i en vanlig allt-i-allobutik är att Gullers Trading erbjuder att skräddarsy dessa produkter till kundens önskan. Vill en kund till exempel ha en kalender på ett visst språk eller som börjar på en annan dag än måndag (i USA börjar veckan på en söndag). Skrivböckerna kan även de bli skräddarsydda och således få en personlig prägel som annars saknas på varuhusköpta skrivböcker. En kalender, penna och skrivbok med företagets logga och namn bör vara en självklarhet på de flesta företag.

Så ska ni inhandla nya kalendrar eller skrivböcker, varför inte några med bilder på företaget, husdjuren, sommarstugan eller barn och barnbarnen?