Dammråttan – Städning i Borås

Om man bor i Borås med omnejd och söker på sökmotorer efter ”städ borås”, finns det stor chans att det första alternativet som visas är på Boråsfirman Dammråttan. Städfirman Dammråttan är som sagt en städfirma som specialiserar sig på olika typer av städning, allt från fönsterputs och hemstäd till byggstäd och företagsstäd.

Företaget har sitt huvudkontor i Borås, men arbetar i hela Sjuhäradsområdet, (Borås, Kinna, Skene, Svenljunga och Ulricehamn). Dammråttan grundades år 2000 av Anna-Karin Ivarsson och Åsa Bruun, två person som fortfarande jobbar kvar på företag. Anna-Karin jobbar som VD och personalchef, medan Åsa ansvarar för försäljning och kundansvar. Totalt har företaget över 50 anställda, varav 5 av dessa jobbar på kontoret. Resten arbetar med städning runtomkring i Sjuhärad.

Företagets grundare vann år 2017 utmärkelsen årets yrkeskvinnor. Priset delades ut av Business and Professional Women (BPW), deras motivering för priset var att ägarna hade bidragit till att förbättra villkor för kvinnor och deras karriärer, ekonomiska oberoende eller hälsa. Båda ägarna fick det då det ansågs att de båda var förebilder för arbetande kvinnor, då de som arbetande kvinnor hade lyckats starta ett företag som snart firar 20 år.

Så om ni bor i Sjuhäradsområdet och letar efter en kompetent städfirma, så kan ni kontakta Dammråttan.