Finza.se – hjälper dig att få ordning på ekonomin

Finza.se är en portal där du får råd och tips om allt som gäller din privatekonomi. Det kan handla om hur man hittar bästa lånet, hur man kan tjäna pengar på valutahandel eller när och hur du ska deklarera.

Vill du få bra spartips? Du hittar massor av bra tips och råd på Finza. Du kan också läsa allmänna artiklar om ekonomi och få olika begrepp förklarade.

Vill du veta hur olika typer av lån fungerar eller hur det funkar med statlig skatt? Det mesta du behöver veta finns på Finza.

Alla viktiga datum från skatteverket finns presenterade och du kan se exakt vad som ska göras, och när det ska göras i deras Kalender 2020. Kort sagt: Det mesta som gäller din ekonomi och hur du kan förbättra den finns på sajten.

Sajten vänder sig framförallt mot privatpersoner och den privata hushållsekonomin. Du som är intresserad av att dra in lite extra pengar kan få tips om hur du kan göra detta.

Jag har själv minskat mina hushållsutgifter med ett par tusen i  månaden tack vare Finza. Genom att följa deras råd om budget och att föra kassabok fick jag kunskap om vart mina pengar tog vägen. Då var det mycket lättare att dra ner på onödiga kostnader och spara massor av pengar.