Få råd om din privatekonomi

Det finns många sajter som handlar om ekonomi och aktiehandel. En ny stjärna på ekonomihimlen är finansportalen PayPaul, där du får tips och råd om din privatekonomi.

Om du t ex ska låna pengar är det bra att få tips på hur du hittar bästa långivaren. Att få kunskap om olika typer av lån och hur ränta och amortering fungerar är också bra. Du kan också få kunskap om vilka regler som gäller för huslån och amortering av dessa.

Ett annat snårigt område är skatter och deklaration. Vill du få information som är lätt att förstå kan du hitta detta på PayPaul. Du får reda på när och hur du kan deklarera och vad som gäller för olika avdrag och statlig skatt. Sånt du förmodligen hört talas om men kanske inte har koll på.

Om hushållsekonomin är ansträngd kan du få tips och råd om hur du kan lägga upp en budget och spara pengar. Ibland är det svårt att se tydligt vart pengarna tar vägen. Därför är det bra att få struktur på sin ekonomi och det kan du få hjälp med på PayPaul. Hur du kan spara pengar inom olika områden är också sånt som är bra att få tips om.

Och det bästa av allt: Att få råd om din privatekonomi på PayPaul är helt gratis.