Om att tjäna pengar till klassen

Finns det något som är mer stimulerande och motiverande än när man som grupp når ett gemensamt mål. Glädje, nyfikenhet och kreativitet bär frukt och målet blir verklighet.

Mål i sikte

För vår del var målet en efterlängtad klassresa som barnen hade pratat om en längre tid, det skulle bli ett minne för livet och ett stort farväl för alla de åren som det hade haft tillsammans. Vi sökte sponsorer och hörde av oss till diverse företag för att ta reda på vilka möjligheter det fanns, till slut hittade vi ett super bra alternativ på hur vi skulle tjäna pengar till klassen på ett enkelt sätt. Det var engagerade barn och föräldrar som tog sig an uppdraget att sälja diverse produkter och vi lyckades nå ett fantastiskt resultat tillsammans och barnen fick sin efterlängtade klassresa och sitt stora äventyr och minne för livet.

Styrka och glädje

Barn och ungdomar är nyfikna och kreativa av naturen och locka fram deras styrka och goda sidor är som att se ett frö gro och blomma ut till något vackert. Det ger hopp om en ljus framtid. I vårt fall så jobbade vi mycket med glädje och för varje såld produkt blev det uppenbart hur det gav styrka och motivation hos våra unga att tjäna ännu mer pengar till klassen.

Glädje + Kreativitet = Klirr i kassan

Det är ofta i vardagen som vi är och kommer vara tvungna att samarbeta med andra människor. Det är därför viktigt att tidigt lära sina barn hur man gör det. Att jobba i ett effektivt team kan öka produktiviteten och sänka stressen, det är något som gagnar oss alla i långa loppet. Tillsammans går det att nå oanande höjder, handlar bara om att ha ett gemensamt mål i sikte och framför allt ha roligt. Lycka till med era äventyr!